keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Askarreltu kahvipussi-kukkaro -setti

Musta kahvipussi-kukkaro setti.
Sain työpaikalta täysin mustia (tyhjiä) kahvipusseja, joissa oli ollut kahviautomaatin pikakahvia. Tällaisia pusseja on vaikea löytää tavallisesta kaupasta, sillä pusseissa ei ollut edes mitään tekstiä painettuna, vaan kahvipussin sisältö luki tarrassa, joka lähti helposti irti. Täydellistä! Tein mustan kahvipussi-kukkaro -setin kahvipussi-kukkaron ohjetta käyttäen ja soveltaen ja lopuksi päätin koristella isomman, iltalaukun mallisen kukkaron vielä timantti-kirjaintarroilla, joista oli jäänyt jäljelle vaikeita kirjaimia. Näistä jämä-tarroista sain kuitenkin aikaan sanan Gucci, vaikken kyseisen muotitalon luomuksiin olekaan kovin perehtynyt, mutta mielestäni se oli hauska vitsi tyhjästä kahvipussista väsättyyn kukkaroon (joka on kaikkea muuta kuin muotiluomus)! :)

Kuvan kahvipussikukkaro-settiin tarvitset:
-2kpl täysin mustaa tyhjää kahvipussia (pesty ja kuivattu)
-Mustavalkoista pallokuvioista teippiä
-sakset ja nitojan
-timantti-kirjaintarroja
-itsekiinnittyvää tarranauhaa

Pienemmän kahvipussi-kukkaron ohjeen löydät täältä. Kukkaro-ohje on alunperin Frostbites-blogista löydetty ja siitä hieman sovellettu.

"Gucci"-kahvipussikukkaron ohje:
Teippaa ensin läpän alle jäävä reuna, sitten sivureunat ja
lopuksi läpän reunat. Kiinnitä myös tarranauha läpän alle.

1. Avaa kaikki kahvipussin saumat ja leikkaa liimasaumat pois (noin 1cm suikale kustakin saumareunasta). Sinulla on nyt suorakaiteen muotoinen kappale.
2. Jaa suorakaide mielessäsi kolmeen osaan ja taita ulommaiset osat keskimmäisen osan päälle. Päällimmäisin lipare on laukun läppä, jonka voit leikata haluamaasi muotoon.3. Teippaa ensin kukkaron suuaukon reuna palloteipillä ja teippaa sitten kukkaron sivureunat yhteen.
4. Teippaa vielä kukkaron läpän reunat palloteipillä ja kiinnitä noin 10cm pitkä tarranauha läpän sisäpuolelle ja kukkaroon.
5. Koristele halutessasi kukkaro lopuksi timanttitarroilla.

Jos tykkäsit tästä ohjeesta, katso myös samanmallisen, ommellun kahvipussi-iltalaukun ohje täältä.

2 kommenttia: