Laura

Laura noin 23 vuotta sitten isoveljen syntymäpäiväjuhlissa, joissa tämä pikku emäntä puki juhlamekkonsa päälle veljensä lahjakerraston. Sopii ainakin hienosti hiusnauhan väriin!

Hei, olen Laura ja kirjoitan Virkkausta ja värkkäystä -blogia. Aloitin blogin vuonna 2010, sillä halusin jakaa ilmaisia, suomenkielisiä virkkausohjeita muillekin aloitteleville virkkaajille ja innostaa siten muitakin tekemään käsitöitä. Käsityöt ovat suurin ja aikaa eniten vievin harrastukseni ja kiinnostuksen kohteeni, vaikka olenkin innostunut niistä vasta "vanhemmalla iällä".

Ala-asteella pidin käsityötunneista ja ompelin nukenvaatteita käsin kotonakin, yläasteella innostus hieman hiipui muiden harrastusten tieltä. Olen silti aina tehnyt pieniä käsitöitä silloin tällöin, mutta opiskeluaikoinani sain vasta kunnon kipinän virkkaamiseen. Muistan silloin nähneeni ihanan, virkatun kaulahuivin vaateliikkeessä, kauhistelleeni hintaa ja sitten päättäneeni yrittää virkata sellainen huivi itse, eihän siinä ollut kuin pylväitä ja ketjusilmukoita. Niin tein ja virkkasin huivin itselleni. Kaikki sukulaisetkin taisivat saada samanlaisen huivin joululahjaksi sinä vuonna. Tämä huivimalli olikin ensimmäinen blogitekstini Virkkausta ja värkkäystä -blogissa, ja sen löydät täältä.

Itse tehdystä huivista on innostus virkkaamista kohtaan vain kasvanut kasvamistaan ja kiinnostus on suuntautunut myös muille käsityön aloille, kuten askartelu, neulominen ja ompelu. Käsityöt ovat mielestäni hieno harrastus, ja niissä on ainakin minusta jotain terapeuttista ja mieltä rauhoittavaa. On myös hauskaa antaa itse tehtyjä lahjoja ystäville ja sukulaisille, sillä jokainen käsin tehty lahja on ainutlaatuinen. Lahjaa tehdessä tulee myös ajatelleeksi lahjan saajaa, joten se on varmasti rakkaudella tehty.

Virkkausta ja värkkäystä -blogiin kirjoitan kaikenlaisia käsityöohjeita, jotka olen itse tehnyt ja blogin tarkoituksena on jakaa käsityöniloa ja inspiraatiota muillekin! Paljon ideoita saan Internetistä ja muista blogeista, ja tuolloin linkitän aina alkuperäiseen ohjeeseen. Toivon, että sinäkin teet niin, jos jaat ohjeitani eteenpäin. :) Olisi mukava nähdä muidenkin tekemiä tuotoksia ohjeistani, joten kuvia ja linkkejä saa lähettää kirjoittamalla kommentin johonkin blogiteksteistä.

Terkuin

Laura


PS: En valitettavasti ota vastaan tilauksia ajanpuutteen vuoksi. Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti