VirkkausRaidallinen kissa.
Hurahdin muutama vuosi takaperin tyystin virkkauksen ihmeellisen maailmaan, vaikka kouluaikoina virkkaus ei mielestäni ollutkaan erityisen jännittävää. Kaikki alkoi virkkuukoukusta. Aloin virkata pieniä, yksinkertaisia eläinhahmoja ja pikku hiljaa taidot karttuivat ja virkkuutyöt saivat yhä useampia työvaiheita, vaikka itse työ olikin (ja on edelleen) lähes kokonaan vain kiinteidensilmukoiden virkkausta. Olenkin sitä mieltä, että kuka tahansa osaa virkata, jos kiinostusta vain löytyy! Tänne olen koonnut tekemiäni virkkausohjeita, jotta muutkin saisivat tilaisuuden opetella ja kehittää virkkaustaitojaan, ja vieläpä suomenkielellä.

Olen virkannut useimmista pehmoleluista vain yhden kappaleen, joten kirjoittamiani ohjeita on täten testattu vain yhden kerran. Voit kirjoittaa ohjeen alle kommentin, jos huomaat siinä virheen, korjauksia otetaan mielellään vastaan. :)

VIRKKAUSVINKKI!
Huomaathan, että eri lankalaadut ja koukun koko vaikuttavat huomattavasti työn tulokseen. Jos käytät eri lankalaatua kuin mainittu ohjeessa, kannattaa ohjetta pitää vain suuntaa-antavana.Virkattuja pehmoleluja ja muita näperryksiä pääset tarkastelemaan klikkaamalla tästä.

Voit myös selata eri käsityö-kategorioihin liittyviä ohjeitani blogin oikean puoleisesta palkista kohdasta "Kategoriat" klikkaamalla haluaamasi kategoriaa.1 kommentti: