perjantai 14. kesäkuuta 2013

Askarreltu kahvipussi-kukkaro

Kahvipussikukkaroita.
Etsin Internetistä erilaisia ideoita tyhjien kahvipussien hyötykäyttöön ja löysin Frostbitesin blogiin, jossa oli superhauska kahvipussikukkaro-ohje! Tämän kahvipussikukkaron tekemiseen ei edes tarvitse ompelukonetta, vaan se taitellaan, teipataan ja niitataan muotoonsa ja siihen riittää yksi kahvipussi. Täydellinen ohje aloittelevalle kahvipussien kierrättäjälle! Minun oli pakko kokeilla ohjetta heti samalta istumalta ja havaitsin sen aivan mainioksi!

Angry Birds kahvipussikukkaro.
Erikoisia kahvipusseja ja eriväristä teippiä käyttäen saat kukkaroista yksilöllisiä ja läpän kokoa
muuttaen saat kahvipussin kuvan parhaiten esille. Joissakin kahvipusseissa kuva on sijoitettu pussin yläosaan (kuten Angry Birds -Early Bird Coffee -pussissa), jolloin läppä saa olla aika pieni, jotta se ei peitä koko kuvaa. Toisissa kahvipusseissa kuva on puolestaan pussin alaosassa, jolloin se on helpointa sijoittaa läppään (jotta kuva tulee oikein päin eikä ylösalaisin) ja tehdä läppä koko kukkaron peittäväksi.

Angry Birds kahvipussikukkaron läppä on pieni ja tällöin tarranauha ei tule kuvan päälle.

Tarranauhan karhea ja pehmeä osa tulee osua samaan kohtaan läpän sulkiessa.

Kukkaron kaksi erillistä lokeroa niitataan keskeltä yhteen kolmella niitillä ja näin kukkaro pysyy kasassa.


3 kommenttia:

  1. Haha! Angry birds -kukkaro! 39,90€ vai kahvipaketin hinta?

    VastaaPoista
  2. Suunnilleen. :D Mutta kahvipussi oli ostettu jo ennen kuin hurahdin kahvipussiaskarteluihin. Onneksi se kahvi tuli juotua hitaasti, niin se oli kesällä inspiraation iskiessä tallessa! Muuten olisi hyvä, tyhjä kahvipussi mennyt hukkaan.

    VastaaPoista